URGENT

Els regidors de Palafolls s’acomiaden de la ciutadania

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre hi havia convocada una última sessió plenària amb l’únic punt a l’ordre del dia de l’aprovació de les actes de les sessions anteriors. D’aquesta manera, l’objectiu del ple era tancar el mandat 2019-2023, ja que dissabte es constituirà el nou Ajuntament de Palafolls. La sessió va servir també perquè els regidors sortints fessin un petit parlament.

Qui va començar els parlaments va ser Rosa Maria García, del PSC, qui va recordar la seva trajectòria a l’Ajuntament i va deixar palès la satisfacció de la feina feta durant tot aquest temps.

Va seguir-la Olga Alía qui, entre llàgrimes, va llegir el discurs que es va preparar per tal de poder agrair a tothom aquests anys i, sobretot, als seus companys de partit. A més, va destacar la necessitat de ser ‘persones properes’ a banda de la tasca política.

Qui també es va acomiadar ahir al vespre va ser Clara Hidalga, representant d’Esquerra Unitària. Hidalga va destacar la feina feta durant aquests quatre anys i va fer valdre que, tot i la lluita que ha suposat aquest mandat, ‘ha valgut la pena’. També va voler donar les gràcies a tots els treballadors municipals. 

Per part d’ERC, el partit que ha governat aquests quatre anys a Palafolls, va ser el torn d’acomiadar-se de Sònia Gonzàlez, Helena Carles i Oriol Jordan. El parlament el va començar Oriol Jordan qui va valorar la feina per tots, però sobretot per l’alcalde, Francesc Alemany. Jordan va comparar Alemany amb Atles, el tità de la mitologia grega qui Zeus va condemnar a carregar sobre els seus braços el pes del cel. 

Per acomiadar-se, Helena Carles va aprofitar el seu torn de paraula per agrair a tots la feina feta i la paciència que el partit ha tingut amb ella, ja que va detallar i recordar que mai ha sigut ‘una persona política’. Tal com va dir, va entrar al govern de Palafolls per ‘gestionar’ el municipi.

El ple d’ahir també va ser l’últim per la regidora Sònia Gonzàlez. En el seu comiat va decidir no fer un discurs i, és que, tal com va indicar, prefereix acomiadar-se de tothom en petit comitè. Tot i això, va assegurar que continuarà disponible per la formació sempre que se la necessiti.

Finalment, Francesc Alemany, actual alcalde de Palafolls, va recalcar que, malgrat les diferències entre els diferents partits, a tots els uneix la voluntat de treballar per Palafolls. Aquest va ser un element que va considerar remarcable, és per això que va valorar i agrair aquesta voluntat de treballar pels altres de les persones que formen part de l’Ajuntament de Palafolls.

Just després del parlament de Francesc Alemany, tots els regidors sortints van rebre un detall de part de l’Ajuntament per la feina feta al llarg d’aquests quatre anys. Concretament, van regalar un ‘skyline’ de Palafolls il·luminat per tots ells. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics