URGENT

Malgrat de Mar impulsa una formació gratuïta sobre la creació i gestió de continguts a les xarxes socials dirigida a la restauració i l’alimentació

Compartiu aquesta història

L’àrea d’Ocupació, Formació i Empresa de Malgrat de Mar ha posat en marxa una nova formació gratuïta titulada “Xarxes socials: On ser-hi, com crear i publicar continguts” i serà impartida per l’especialista en creativitat aplicada al màrqueting directe i digital, Tona Codina. 

El curs està dirigit als negocis del sector de la restauració i l’alimentació: des de productors i pagesos fins a distribuïdors i comerços. En aquest sentit, l’objectiu de la formació és donar eines als seus participants per capacitar-los en la creació i generació de continguts per ser compartits a les xarxes socials. 

El curs s’impartirà de forma telemàtica i tindrà una durada de set hores, repartides en dues sessions programades pels dies 19 i 20 de juny. Concretament, l’horari serà de tardes des de les 16:15 a les 19:45 hores. També hi haurà una tercera sessió que consistirà en una consultoria per realitzar una valoració personalitzada, d’acord amb els continguts treballats en les dues sessions anteriors. 

El termini de preinscripcions ja està obert i s’estendrà fins al pròxim diumenge. La sol·licitud s’ha de tramitar a través de la seu electrònica del consistori

La formació s’emmarca dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La realització del curs és totalment gratuïta, ja que està subvencionada per la Diputació de Barcelona i l’ajuntament del municipi. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics