URGENT

Gairebé 600 persones sol·liciten la targeta de la Zona Verda a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

L’endemà de l’entrada en vigor de la Zona Verda al barri de Sant Lluís, 597 persones han sol·licitat la targeta verda que els acredita com a veïns del municipi. 

Per aquest motiu, Ràdio Palafolls ha decidit apropar-se als carrers del barri per preguntar als veïns com han rebut la iniciativa. 

Els ciutadans han aplaudit l’entrada en vigor de les restriccions d’aparcament que, en temporada estival i amb l’obertura del Parc Aquàtic de Marineland, implica un augment de visitants i una disminució de les places disponibles. 

Ho expliquen tres veïns de Sant Lluís, en Juan Luis, la Susi i l’Alonso. 

Tot i això, hi ha veïns que han assenyalat que malgrat les restriccions d’aparcament hi ha franges horàries durant el dia en les quals és impossible trobar aparcament. A més, n’hi ha que critiquen als veïns que, tot i disposar de garatges a les seves llars, fan servir els aparcaments de la zona verda. En aquest sentit, han advertit que la Policia Local no realitza els controls suficients i que no acudeixen al barri si no els truquen. Sentim novament l’Alonso i un altre veí, en Jordi.

Amb tot, des de la Policia Local de Palafolls han recordat que encara està obert el termini per sol·licitar les targetes verdes a la comissaria del cos. Així mateix, l’àrea de Zona Verda d’ús exclusiu per als residents del municipi es mantindrà en vigor fins al pròxim 15 de setembre. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics