URGENT

Ja es poden adquirir els abonaments per a la Piscina Municipal

Compartiu aquesta història

A partir d’avui, l’Ajuntament ha posat en disposició els abonaments i lots d’entrades per accedir aquest estiu a la piscina municipal. El pagament serà obligatòriament amb targeta de crèdit i presencialment al consistori fins que no s’obri la piscina el dia 26 de juny. A l’hora de sol·licitar-lo serà necessari aportar una foto de mida carnet, mentre que per aquells que vulguin l’abonament familiar hauran d’aportar el llibre de família. 

Pel que fa als lots de 10 entrades, fins als quatre anys l’entrada serà gratuïta. Els joves d’entre 5 i 14 anys hauran d’abonar 20€, mentre que els majors de 15 hauran de pagar-ne 30€. D’altra banda, els pensionistes, jubilats i les persones amb diversitat funcional podran adquirir els lots a un preu de 15€. 

Quant als abonaments d’estiu, els menors de quatre anys no hauran d’abonar res, mentre que els joves d’entre 5 i 14 anys hauran de dipositar 45€. Els qui sobrepassin aquesta edat n’hauran d’abonar 65€, encara que en cas de ser pensionistes, jubilats o tenir diversitat funcional només n’hauran d’abonar 35 €. 

Així mateix, els abonaments familiars, disponibles per a famílies amb dos o més membres que vulguin fer-ne ús, gaudiran d’una bonificació de 15 € per persona. 

Per realitzar el tràmit és necessari demanar cita a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. L’horari serà de dilluns a divendres, entre les 9:00 i les 14:00 hores i els dimarts de 16:00 a 18:00 hores. 

Amb tot, la piscina municipal reobrirà el pròxim dilluns 26 de juny amb una jornada de portes obertes. L’entrada aquest dia serà d’accés gratuït i lliure a tothom, per tal de donar la benvinguda a la temporada d’estiu. Tot i això, l’Ajuntament ha aclarit que hi haurà aforament limitat, per ordre d’entrada. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics