URGENT

Pineda inaugura la ‘Biblioteca de les Coses’

Compartiu aquesta història

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Emprenedoria de l’Institut Euclides de Pineda de Mar han engegat un nou projecte per donar una segona vida als objectes que no s’utilitzen. Concretament, han creat la ‘Biblioteca de les Coses’, un espai on tothom interessat podrà cedir objectes que no utilitzi a d’altres persones que els necessiten. La idea és que, mitjançant un servei de préstec, tothom pugui tenir accés a objectes poc comuns, però necessaris en algun moment de la nostra vida. 

Entre els objectes que es podran trobar hi ha motxilles d’excursionisme, projectors, tendes de campanya, barbacoes, cadires de rodes, crosses, eines i màquines de cosir entre d’altres. 

El projecte l’han coordinat els professor i l’equip directiu del centre, juntament amb els alumnes, i es posarà en marxa a partir de demà, 20 de juny. La posada en marxa es farà després de la inauguració a les 17h a l’Aula 17 del centre d’educació secundària i després de la presentació que els alumnes faran d’aquesta iniciativa. Des del centre es prega confirmar l’assistència a l’acte a través dels canals comunicatius de l’Institut Euclides. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics