URGENT

Convoquen el ple extraordinari pel sorteig dels membres de les meses electorals el 23J

Compartiu aquesta història

El pròxim 22 de juny, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls acull una nova sessió del ple municipal. En aquest cas, es tracta de la sessió extraordinària per sortejar qui seran els representants de les meses electorals el pròxim diumenge 23 de juliol. 

Les meses electorals d’aquesta vegada, seran les mateixes que pels comicis del 28M. Concretament, es comptarà amb 12 meses: a l’Escola Municipal de Música i Dansa hi haurà quatre meses electorals, de la mateixa manera que també hi haurà quatre al Teatre de Palafolls. Pel que fa a la resta, El Forroll a Sant Lluís disposarà de dues meses mentre que al Local Social de Sant Genís n’hi haurà dues més.

L’acte es durà a terme a la Sala de Plens a partir de les 14:00 h aquest dijous 22 de juny. És obert al públic, per tant, tothom interessat pot assistir a la cita.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics