El CAP de Malgrat canvia a l’horari d’estiu el 23 de juny i fins a principis de setembre

CAP Dr Josep Torner
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’arribada de l’estiu alguns centres de primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva reestructuren els seus horaris d’atenció des d’aquest divendres 23 de juny i fins a principis de setembre. Aquest és el cas del Centre d’Atenció Primària de Malgrat de Mar que, a partir del divendres, obrirà les 24 hores del dia.

Pel que fa al Consultori Local de Palafolls, aquest modificarà el seu horari d’obertura a partir del dia 17 de juliol i s’allargarà fins a l’1 de setembre. Fora d’aquest període l’horari es mantindrà com fins ara. Quan als consultoris d’altres poblacions, els Centres d’Atenció Primària de Calella i de Lloret de Mar mantindran els seus horaris habituals sense cap canvi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls