URGENT

Arriba la XXV Setmana de l’Emprenedoria al Maresme

Compartiu aquesta història

Un any més, el Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha impulsat la celebració de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme. Enguany, la iniciativa arriba a la XXV edició i està adreçada a emprenedors que volen donar una empenta al seu negoci, per tal de millorar la seva comunicació, captar nous clients o ampliar el coneixement de marca. 

Aquest any han tornat a apostar pel format de les anteriors edicions i durant tota la setmana, experts i professionals de diferents àmbits exposaran els seus coneixements a través de càpsules formatives que es realitzaran en línia. 

En aquest sentit, cada dia s’han programat dues ponències: la primera d’elles tindrà lloc entre les 9:30 i les 11:30 h, mentre que la segona serà a partir de les 12:30 h. Així doncs, el pròxim dilluns la sessió “Naming: L’art de la creació: el nom de la teva empresa”, a càrrec del namer Xavier Grau donarà el tret de sortida de les 8 càpsules programades durant tota la setmana. 

Amb tot, la jornada del divendres se celebrarà de forma presencial al Club Nàutic Balís de Sant Andreu de Llavaneres. Durant el dia s’han programat tres ponències sobre experiències emprenedores. La primera d’elles serà a càrrec de la docent experta en lideratge i en gestió d’equips d’alt rendiment en l’àmbit empresarial, Núria Soler; continuarà el creatiu executiu i conseller d’estratègia Gabriel Garcia; i acabarà l’experta en sostenibilitat i formació, Anna Carbonell. 

FOTO: Consell Comarcal del Maremse

Finalment, la jornada clourà amb un descans per fer el cafè i networking, per tal que els emprenedors que hi assisteixin puguin posar en comú els seus projectes, fer nous contactes i trobar sinergies. 

Per a més informació sobre el calendari de ponències podeu consultar la seu electrònica del Consell Comarcal. Les inscripcions per assistir a les conferències ja estan obertes també a la plataforma digital del Consell. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics