URGENT

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls modifica el seu horari de cara a l’estiu

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda, concretament a les 16:58 h, va tenir lloc el solstici d’estiu, moment de l’any on el sol està més alt, i que oficialment marca l’inici de la temporada estival. Per aquest motiu, a partir de dissabte, a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls entrarà en vigor l’horari d’estiu que comportarà unes petites modificacions. 

A partir del dissabte 24 de juny, la Biblioteca del municipi obrirà cada tarda de 16:00 a 20:00 h. Els dijous també obrirà en horari de matí, de 10:00 a 13:30 h, mentre que els dissabtes romandrà tancada tant el matí com a la tarda. 

Així mateix, la Biblioteca també romandrà tancada els festius segons el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per l’any 2023 i els dies de festa local. En el cas de Palafolls seran el 25 d’agost, la Festa Major de Sant Genís, i el 8 de setembre la Festa Major de Palafolls.

Amb tot, l’horari d’estiu es mantindrà a la Biblioteca de Palafolls fins al pròxim 24 de setembre, quan recuperarà l’horari habitual d’hivern: de dilluns a divendres, en horari de tarda, de 16:00 a 20:00 h; excepte els dijous que només oferirà l’horari de matí de 10:00 a 13:30 h, com també els dissabtes. 

Enguany, l’estiu serà l’estació més llarga de l’any. Tindrà una durada de noranta-tres dies i 16 hores i s’allargarà fins al 23 de setembre, dia que tindrà lloc l’equinocci de tardor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics