URGENT

El Club de Petanca es proclama campió del Campionat de la Gent Gran i de la Lliga del Montseny

Compartiu aquesta història

El Club de Petanca de la Figuerassa de Sant Lluís està d’enhorabona. S’han proclamat campions de les dues competicions que han disputat aquesta temporada. D’una banda, han aixecat el títol del Campionat de Petanca de la Gent Gran del Maresme i de l’altra, han guanyat la Lliga del Montseny 2023. 

Tot i ser una associació de nova creació —van fundar el club al novembre de l’any passat—, en poc menys de vuit mesos ja són 18 jugadors i han aconseguit aplegar gairebé una quarantena de socis. 

El passat dimarts 20 de juny van certificar el guardó de campions del Campionat de Petanca de la Gent Gran del Maresme. Tot i això, el club palafollenc també ha certificat la fita de proclamar-se vencedors de la 4ª Divisió de la Lliga del Montseny. Durant 18 jornades el club ha enfrontat a diversos equips d’arreu de Catalunya, en format d’anada i tornada. Per aquest motiu, la Rosa Toldrà, secretària del Club la Figuerassa, ha assegurat que han donat a conèixer el barri de Sant Lluís a altres municipis. 

Amb tot, de cara a l’any que ve, després dels èxits assolits en aquesta temporada, volen enfornar-se a un repte més complicat i inscriure’s a la Copa Catalana. Segons apuntava la secretària del club, és una competició de nivell equivalent a la Lliga Catalana, però dirigida a esportistes que no estan federats. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics