URGENT

Palafolls es prepara per viure un Sant Joan sense incidents

Compartiu aquesta història

Aquesta nit es preveu que els palafollencs i palafollenques celebrin la tradicional revetlla de Sant Joan, per evitar qualsevol accident i incendi, l’Ajuntament ha publicat un Ban informatiu per poder celebrar la revetlla d’enguany amb seguretat. 

A causa de l’alt risc d’incendi que patim, davant la situació actual d’excepcionalitat per sequera i la previsió d’altes temperatures, l’Ajuntament informa que, entre d’altres, queda totalment prohibit encendre fogueres en tot el terme municipal de Palafolls. El consistori ha posat el focus especialment en zones aïllades prop d’àrees forestals i en urbanitzacions, així com en zones properes a les rieres, en parcs i jardins, on les flames es podrien propagar fàcilment. També es prohibeix, així mateix, llençar coets, petards i focs d’artifici en aquestes zones i a les urbanitzacions.

L’Ajuntament també demana la població que tingui especial cura amb totes aquelles persones que necessiten descansar, pateixen d’hipersensibilitat auditiva, sensorial i trastorns d’espectre autista, i també amb els animals, ja que pateixen amb els petards, i que limitin la seva utilització al dia de la Revetlla.

Per part de la Policia Local han informat que el cos local ha triplicat els seus efectius per tal d’assegurar la nit en el tot el municipi. Finalment, el consistori també demana la població que es gaudeixi de la festa de manera segura i tenint precaució, entre altres, amb la manipulació del material pirotècnic sobretot amb els menors d’edat. Per qualsevol necessitat, recorden que es pot contactar amb els bombers trucant al 112 o amb la Policia Local de Palafolls al 608.740.404. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics