URGENT

L’Ajuntament celebra una reunió informativa sobre el Casal d’Estiu amb les famílies inscrites

Compartiu aquesta història

El proper dimarts 27 de juny, les famílies de Palafolls que hagin pogut inscriure els seus infants al Casal d’Estiu estan convocades a una reunió informativa al Teatre de Palafolls.  A la cita, també hi ha convocada l’empresa que gestionarà el casal, ja que la intenció és presentar-la a les famílies i presentar l’oferta lúdica per aquest estiu.

Entre altres qüestions, també es presentarà la temàtica, l’organització i la planificació del casal i es resoldran els dubtes o preguntes relacionades amb aquest servei. Per part de l’Ajuntament informen que totes les famílies implicades estan convocades a les 19h del dimarts 27 de juny al Teatre de Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics