El Concurs Mosca ja té nova data de celebració: el 7 de juliol

FOTO: @alter_festa
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després que la pluja obligués a suspendre el concurs, el passat abril, quan només havien pujat a l’escenari 2 dels 9 grups que havien de competir, l’Alter Festa ha anunciat la nova data per la celebració del Concurs Mosca. Una nit que decidirà els 3 grups que pujaran als escenaris de la Festa Major de Palafolls, per fer de teloners i obrir cadascuna de les tres nits. 

La VI edició del concurs tindrà lloc el pròxim divendres 7 de juliol, novament a la pista exterior del Palauet. Els concerts arrencaran a la mateixa hora que estava prevista, a les 21:00. Durant tota la nit, hi ha previst un servei de barra a càrrec dels Diablesfolls de Palafolls i un servei Punt de Salut gestionat pel Servei Rula

Tal com va explicar aquesta emissora, enguany el concurs ha registrat un rècord de participació. Es van presentar disset bandes, de les quals només se’n van poder seleccionar nou. En aquest sentit, cada grup tindrà 35 minuts cronometrats per actuar. De fet, s’han muntat dos escenaris perquè tal com acabi una actuació, s’enllaci amb l’altra, mentre la següent banda es prepara a l’escenari que ha quedat buit. 

Després de la caiguda a última hora d’un grup, agafarà el relleu Nueva Inquisición, que se sumarà a la resta de bandes que pujaran a l’escenari: Dugarry, Jader, Fernando Orellana, Lot Estalvi, Cefalo Zero, Supergatos, Vichy Flock, i La Moska Band; respectivament, en aquest ordre. 

Com és habitual, aquest any tornarà a haver-hi tres modalitats de votacions:

  • Vot PRESENCIAL: que s’efectuarà a la barra de la Colla Diablesfolls on hi haurà disposada una urna. El vot serà únic i intransferible i en cap cas es permetrà dipositar més d’un vot. 
  • Vot del JURAT: que s’efectuarà pel jurat del Concurs compost per diferents músics de l’Escola de Música i Dansa Municipal i els membres de la comissió de l’Alter Festa. 
  • Vot ONLINE: que es comptabilitzarà a partir dels likes que rebin cadascun dels vídeos de les actuacions penjades al compte d’Instagram de l’Alter Festa. 

Amb tot, les votacions en línia es tancaran el dimarts 11 de juliol a les 12:00 h. Segons els organitzadors, els resultats definitius es donaran a conèixer abans d’acabar la setmana.

FOTO: @alter_festa via Instagram

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls