URGENT

Palafolls s’adhereix a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ 

Compartiu aquesta història

Demà a la tarda, coincidint amb la Diada Internacional per l’Alliberament LGTBIQ+, l’Ajuntament de Palafolls i l’entitat Acció Feminista de Palafolls, Veu Lila, han organitzat una sèrie d’activitats per commemorar l’efemèride a la vila. 

La inamitzadora de Can Batlle, Marta Martí, ha reconegut que és una llàstima que avui en dia encarà s’hagi de commemorar i reivindicar drets i llibertats que haurien de ser “obvies” però ha assenyalat que és un orgull per a Palafolls tenir unes entitats que lluiten “dia rere dia” per les llibertats de les persones. 

La jornada arrencarà a les 19:00 h, amb la lectura del manifest adaptat d’altres entitats i institucions, ambientat a Palafolls, a càrrec de les membres d’Acció Feminista, davant del consistori. Tot seguit, allà mateix, els assistents podran gaudir d’un espectacle de dansa preparat pels alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls. 

Posteriorment, les activitats es desplaçaran al Fòrum Palatiolo on es durà a terme una enganxada conjunta de cartells, ideats i dissenyats pel col·lectiu Veu Lila, que posarà el punt final a la diada. 

La celebració s’emmarca dins de l’objectiu de la Generalitat de Catalunya de tolerància zero davant la discriminació per motiu d’orientació sexual i identitat. Així mateix, reivindica una societat respectuosa i diversa on la normalitat social faci que les persones del col·lectiu puguin mostrar-se tal com són, sense por i amb plena acceptació dels seus drets.

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics