URGENT

Malgrat celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ amb la poesia com a protagonista

Compartiu aquesta història

Un any més, l’Ajuntament de Malgrat de Mar se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, commemorat demà dimecres 28 de juny, amb una programació especial titulada ‘Malgrat amb orgull’ i que s’estendrà durant tota la setmana. 

Els actes arrencaran el mateix dia 28 de juny, a les 19:30 h, amb la descoberta de la instal·lació artística dels ‘Paraigües per l’Orgull, a les Peixateres Velles. Seguidament, també s’ha programat la lectura del manifest i una actuació musical a càrrec del Cor Sibemoll. 

Posteriorment, a les 21:30 h, la Sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal acollirà la projecció de la cinta 20.000 especies de abejas, pel·lícula nominada a l’Os d’Or del Festival Internacional de Cinema de Berlin, que relata l’experiència d’una nena transsexual de vuit anys. Seguidament, tindrà lloc la il·luminació de la Torre del Castell, amb els colors de la bandera LGTBIQ+, pels volts de les 22:00 h. 

Pel que fa a la programació del dijous 29 de juny, La Biblioteca La Cooperativa obre les portes a una nova sessió de L’hora del conte amb ‘Blauró’, a càrrec de Clara Algaba, a partir de les 17:30 h. L’espectacle està adreçat a joves a partir de tres anys i gira entorn del gènere i la identitat, així com els rols estereotipats dels colors, la feminitat i la masculinitat. 

Finalment, divendres clourà la programació d’activitats amb ‘Llibertat’, un acte poètic que consistirà en una lectura itinerant de poemes. L’activitat començarà al Parc de Can Campassol i arribarà fins a les Peixateres Velles. 

Amb tot, la Biblioteca La Cooperativa també acollirà una exposició de llibres sobre la temàtica LGTBIQ+, durant tota la setmana. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics