URGENT

Palafolls demà coneixerà qui seran els representants de les regidories de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, els nous regidors de l’Ajuntament de Palafolls tenen una cita a la Sala de Plens. Concretament, els electes es trobaran en una primera sessió extraordinària del ple municipal en que es nomenaran els membres de la Junta de Govern Local, els tinents d’alcalde i les delegacions que l’alcaldia ha estimat oportú conferir als regidors de Palafolls. 

Entre altres punts a l’ordre del dia, també es decidirà la periodicitat de les sessions ordinàries del ple i de la junta de govern local, l’aprovació de la modificació nº6 de suplement de crèdit finançat amb romanent líquid de tresoreria per a despeses generals, la creació de les diferents comissions del consistori i el nomenament dels representants municipals en els diferents consells municipals. 

El ple, tal com els que s’han fet fins ara, començarà a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls. Tot i això, també es podrà seguir en directe des del 107.7FM, des del Facebook de Ràdio Palafolls i des de la plana web de l’emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics