URGENT

El grup de pop-rock Obeses inaugura la tercera edició del FEM Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat la posada en marxa de la tercera edició del FEM Palafolls. El nostre municipi donarà la benvinguda a l’estiu amb el tradicional festival que té com a objectiu potenciar el teixit econòmic local, a través d’un cap de setmana farcit d’actuacions musicals i ofertes dels establiments del municipi i promoció de plats gastronòmics. 

El Parc de les Esplanes ha tornat a ser designat com a escenari de les propostes musicals que enguany, aposten pel grup català de pop-rock Obeses com a cap de cartell. Obeses actuarà el divendres a la nit, a partir de les 22:00 h, mentre que a mitjanit agafarà el seu relleu el DJ Mario Otero. D’altra banda, dissabte actuaran el grup mataroní Ignorantes i el DJ Joker, amb el mateix horari que el dia anterior. Finalment, diumenge, el tribut a La Oreja de Van Gogh, a càrrec de la banda Son de Rosas, serà l’encarregat de cloure el festival. 

El divendres 30 de juny, a les 18:00 h, tindrà lloc l’Obertura del Village, en el qual hi haurà cinc restauradors que oferiran diversos productes gastronòmics: Pernils Faustino, El Balconet, l’Estanc Can Mateu, el Bar Tahití i Sa Croqueta.  Seguidament, s’ha programat la Desfilada de moda, que enguany anirà a càrrec de la Fundació Privada El Molí d’en Puigvert. L’acte es durà a terme a la gespa de davant del Casal d’Avis a partir de les 19:00 h. 

Amb tot, l’activitat més esperada del festival tindrà lloc dissabte. El Foraestocs de la Fundació Privada El Molí d’en Puigvert se celebrarà al Fòrum Palatiolo, entre les 10:00 i 19:00 h. El projecte té com a objectiu fer liquidació d’estocs de peces de robes i buidar els seus magatzems posant la roba a la venda a preus assequibles. 

En paral·lel, durant tota la jornada també està previst que es despleguin una quinzena de parades d’artesania i diversos serveis, que estaran ubicades a l’Avinguda Costa Brava i el Carrer Major.  

Els actes i activitats de la tercera edició del FEM Palafolls són totalment gratuïts i no cal fer reserva prèvia, exceptuant-ne el Foraestoc de la Fundació Molí d’en Puigvert que requereix inscripció. Les places ja es poden sol·licitar a través de la seu electrònica d’Entrapolis, a un preu de 2 €. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics