El FEM Palafolls tanca la tercera edició amb èxit de participació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana, Palafolls s’ha omplert de visitants que han participat de les diferents activitats preparades al FEM Palafolls. En aquest sentit, des de la regidoria de Cultura i Festes, Ricard Morales, indica que, tot i la pluja que va obligar a suspendre els dos concerts del divendres, la tercera edició d’aquest festival ha sigut tot un èxit i la valoració és molt positiva.

Pel que fa a la participació, segons dades de l‘Ajuntament, aproximadament un miler de persones han decidit apropar-se al festival i gaudir de les activitats que s’han organitzat. 

Una altra de les activitats previstes aquests dies era la celebració del ForaEstocs de la Fundació Molí d’en Puigvert. Enguany, l’organització està molt agraïda amb la participació ciutadana a aquesta activitat. Tal com indica Bernardo Muñoz, cap de comunicació de la fundació, han complert les expectatives de públic i va poder-se celebrar la jornada sense cap tipus d’inconvenient. 

Recordem que el ForaEstocs es va plantejar com una fira per fer liquidació dels estocs de la fundació, però amb els anys s’ha convertit en una tradició. En aquest sentit, Muñoz indica que, tot i no parlar de xifres concretes, els beneficis són molt significatius i, és per això que estan molt agraïts amb tothom que els permet continuar duent a terme la seva activitat com a Fundació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls