URGENT

La primera jornada del Casal d’Estiu acull 200 infants de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest matí, alguns infants de Palafolls s’han preparat per la primera jornada de casal d’estiu. Una jornada que, tal com indica l’organització, ha començat sense cap inconvenient i amb completa normalitat.

Aquest estiu la temàtica del casal és ‘Mil històries per explorar’ i es durà a terme a través del joc, l’esport i els valors. L’empresa encarregada de dur a terme el servei és Anncon Lleure i Oci S.L. i, tal com indiquen, amb el suport de 9 històries ben diferents entre elles, s’introduiran elements fantàstics en les activitats, estimularan el gust per la lectura dels més petits, parlaran de la igualtat, l’emoció i la creativitat. 

Pel que fa a la programació d’activitats, aquesta inclou una sortida d’entorn a la setmana a diferents indrets de Palafolls, activitats a la piscina i activitats relacionades amb l’entorn i el Centre d’Interès. Aquest és el nexe d’unió entre les activitats que es faran al llarg de la setmana en què apareixerà un personatge, una pista o una sorpresa que introdueixen les activitats setmanals. Així ho ha indicat Elies Samper, un dels coordinadors del casal. 

A més, hi haurà dues celebracions al llarg d’aquest mes de juliol. D’una banda, del 21 al 22 de juliol es farà la nit del casal i el divendres 28 de juliol es farà la festa de cloenda amb espectacles i festa per tota la família.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics