URGENT

S’aprova l’expedient de contractació per licitar les obres dels habitatges de protecció oficial

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre els regidors de Palafolls van reunir-se en una nova sessió ordinària del ple. En aquest cas, es tractava de la sessió ordinària del mes de juliol en la qual s’havien de tractar diversos temes d’especial importància, tal com va indicar l’alcalde de Palafolls. 

Francesc Alemany va explicar al ple que és necessari aprovar aquest expedient de contractació, ja que forma part dels requisits administratius que es demanen des de la Unió Europea per optar a la subvenció dels Fons Next Generation per la construcció de la promoció d’habitatges de protecció oficial al sector 29 de Palafolls. 

Pel que fa a l’oposició, des del PSC, Dolors Agüera va informar que donarien suport a aquesta aprovació, tot i que va lamentar  la forma de procedir que demanen als municipis les administracions supramunicipals.

Quant a PalafollsSOM, Mònica Armada també va informar que recolzarien la proposta i va destacar la importància de rebre una subvenció tant elevada per pal·liar un problema present al municipi com és l’accés a l’habitatge. 

Tal com van avançar els grups a l’oposició a les seves intervencions, el punt es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals. L’altre dels temes econòmics tractats a la sessió plenària va ser la modificació núm.7/2023 de crèdit extraordinari i suplement de crèdit la qual és necessària per seguir endavant amb alguns dels projectes actuals del consistori, com per exemple la compra de vestuari pels agents de Protecció Civil o la climatització d’espais municipals. Aquest, però, es va aprovar amb els vots a favor d’ERC i PalafollsSOM i les abstencions del PSC. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics