URGENT

Blanes reforça el servei de transport urbà a causa de les incidències registrades

Compartiu aquesta història

Davant les reiterades incidències en relació a aturades constants dels vehicles i altres incidents que han obligat a interrompre la seva circulació, l’Ajuntament de Blanes ha decidit reforçar el servei de transport urbà. Des del consistori veí informen que els problemes en el funcionament han repercutit negativament en els usuaris, que no disposen de cap altre mitjà de transport per moure’s per la ciutat. 

Vista la gravetat de la situació, l’Ajuntament ha demanat al concessionari del servei que solucioni la problemàtica, dins les reduïdes possibilitats que hi ha de poder-ho fer. I, és que, no es pot introduir cap canvi substancial, donat que la concessió del servei s’ha hagut d’anar prorrogant durant els anys anteriors, desencadenant una situació de difícil solució.

Per arranjar la situació de manera temporal mentre no es licita el nou contracte, han decidit incorporar dos nous vehicles al servei de transport col·lectiu urbà. Un d’ells per cobrir les línies L3 i L5 i un altre per a la línia L2. L’Ajuntament informa que esperen que aquesta ampliació contribueixi a millorar substancialment la flota de vehicles que fins ara estava en funcionament, ja que alguns d’ells tenen més de vint anys d’antiguitat. 

En aquest sentit, la setmana passada l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, i el tinent d’alcalde de Transport Urbà, Quique Pérez, van mantenir una reunió amb el director general de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Oriol Martori. Aquesta va servir per posar sobre la taula la integració del servei urbà de Blanes en conveni amb la línia interurbana. Un canvi que s’espera que també contribueixi a millorar el transport de viatgers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics