URGENT

El Teatre acull el concert d’estiu dels mestres i alumnes de l’Escola de Música i Dansa

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts, el Teatre de Palafolls serà el punt de trobada per tothom qui vulgui gaudir del concert que han preparat els professors i els alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls. 

El concert es dividirà en dues parts. D’una banda, els alumnes de l’escola oferiran un repertori de música moderna. I, d’altra banda, els professors seran els encarregats d’oferir un conjunt de temes que inclouen música moderna i clàssica, entre d’altres. Serà un concert ben variat entre les representacions dels combos de l’escola i les dels professors. Així ho ha indicat el director de l’EMMiD de Palafolls, David Martínez.

Recordem que aquest concert ja és una tradició al municipi. L’any passat va realitzar-se a la piscina municipal, coincidint amb la seva reobertura i, enguany, al Teatre. L’entrada al concert és gratuïta. Tothom interessat pot acostar-se al Teatre de Palafolls avui a partir de les 20h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics