URGENT

‘Saturno’ serà el pregoner de la Festa Major de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, Blanes donarà el tret de sortida a la Festa Major de Santa Anna amb el pregó a partir de les 19:30h. Enguany, l’encarregat d’inaugurar les festes és l’artista internacional Miguel Ángel Sánchez Martos, conegut com ‘Saturno’.

La celebració es durà a terme al Teatre de Blanes per motius diversos, en comptes de la Plaça dels Dies Feiners com altres anys. Tot i això, segons indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, el canvi forçat d’ubicació resultarà adequat, ja que el pregoner d’aquest any ha decidit obsequiar la població que el va veure créixer amb una obra seva inèdita.

Miguel Ángel Sánchez ‘Saturno’ va néixer a Malgrat de Mar fa 44 anys, tot i que es va traslladar a viure a Blanes amb la seva família al 1989. Als 17 anys ja signava amb el nom artístic de ‘Saturno’. A base de pintar murals i fer il·lustracions, combinat amb treballs més tradicionals, va continuar formant-se de manera autodidacta, practicant el dibuix i la pintura. 

Als Estats Units se li ha reconegut la seva obra. I és que ‘Saturno’ ha signat des de la portada del disc Índigo de Chris Brown fins l’esfera d’un rellotge de David Candaux l’any passat, passant per una col·laboració directa amb Lamborghini i la participació amb dues parets de grans dimensions a la fira Art Bassel de Miami l’any 2019.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics