URGENT

S’obren les inscripcions pel 19è concurs Maresmúsic

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Tordera ja ha obert les inscripcions per a la nova edició del Maresmúsic, el Concurs de Música Jove del Maresme que forma part dels plans locals de joventut de Tordera, conjuntament amb Montgat, Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar i Tiana. 

Recordem que la intenció d’aquesta proposta té com a finalitat donar suport i promocionar els grups locals de música jove de la nostra comarca. És per això que hi poden participar els solistes o els components dels grups que tinguin de 16 a 30 anys i que, com a mínim, tinguin un membre empadronat en un dels municipis del Maresme. 

Entre altres requisits, també s’inclou que els guanyadors d’altres edicions es poden tornar a presentar, sempre que compleixin els requisits de les bases; que l’organització es reserva el dret d’excloure algun grup inscrit si no compleix el requisit de grup emergent. 


Pel que fa a les inscripcions, aquestes es podran realitzar directament al formulari que hi ha al web de l’Ajuntament de Tordera. Una vegada fetes, tots els grups i artistes hauran d’adreçar-se al PIJ (Punt d’Informació Juvenil) d’un dels municipis organitzadors, de manera presencial, per portar la documentació que s’indica a la inscripció. Per més informació, podeu consultar les bases al web de l’Ajuntament de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics