URGENT

17 joves de Palafolls han finalitzat el curs de premonitors que organitza Can Batlle

Compartiu aquesta història

Aquest matí, la Sala de Plens de l’Ajuntament ha acollit l’acte d’entrega dels diplomes per tots els joves que han participat en el curs de premonitors de Can Batlle.  En total han sigut 17 els joves d’entre 16 i 17 anys que han participat d’aquesta nova proposta. Tal com indica el tècnic de joventut, Albert Muñoz, tant els joves com l’organització estan molt contents que aquesta iniciativa hagi tingut tan bons resultats. A més, detalla que aquesta participació mostra que els joves de Palafolls no només s’interessen per l’oci, sinó que també tenen ganes d’aprendre més. 

El curs de premonitors s’ha dividit en dues parts. D’una banda, la part teòrica en que els han explicat les bases i la teoria sobre les tasques a desenvolupar com a monitors. I, d’altra banda, una part pràctica que han dut a terme amb la col·laboració del casal d’estiu municipal i els infants que hi participen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics