URGENT

L’esport serà el protagonista dels dimarts i els divendres d’estiu a Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls ha organitzat una nova edició de les Esport-derades, un conjunt d’activitats esportives per potenciar l’activitat física entre els Palafollencs. Així, durant els mesos de juliol, agost i setembre, s’han preparat diverses activitats que es duran a terme els dimarts i els divendres. 

Els propers 21 i 28 de juliol, i 12, 15, 19, 22 i 26 de setembre es faran activitats per la gent gran a partir de les 9h al Parc de la Salut. També, el 21 i 28 de juliol i el 4 i 11 d’agost s’han preparat diferents marxes nòrdiques amb la Torre de Guaita com a punt de sortida a partir de les 19:30h.

Des de l’Ajuntament de Palafolls indiquen que el funcionament és el mateix que l’any passat, totes les activitats són gratuïtes i l’aforament és limitat en funció de la disponibilitat de places i no s’ha de reservar per participar de les activitats. Es recomana portar roba i calçat còmode i una ampolla d’aigua per a realitzar aquestes jornades d’esport.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics