URGENT

Tot a punt pel 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, Blanes donarà el tret de sortida a la nova edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava-Trofeu Vila de Blanes. Enguany es compleixen 51 edicions des que es va inaugurar aquesta activitat que ja és tradicional dins els actes de la Festa Major de Santa Anna. 

Des del divendres 21 de juliol fins al dimecres 26 de juliol, exceptuant el diumenge 23, cada nit es podrà presenciar els focs d’artifici que han preparat les diverses empreses que hi participen. Durant cinc nits els espectacles pirotècnics es llançaran des de la Roca i des de la platja de Sa Palomera a partir de les 22:30h. 

Pel que fa als participants d’aquesta edició, hi participaran dues empreses estrangeres, d’Itàlia i França, i tres nacionals, dues de les quals són de València i una de Galícia. El concurs atorgarà dos primers premis i seran escollits a través de les votacions dels membres de la Comissió Tècnica i del Jurat Popular. Cadascun d’ells haurà de qualificar els espectacles en base a les valoracions d’aspectes, com la riquesa i varietat de colors, el ritme de llançament, la originalitat i la novetat dels efectes, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics