L’Ajuntament de Blanes estudia desqualificar la Pirotècnia Josman per saltar-se els protocols de seguretat al Concurs de Focs

46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Quim Llorens
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte al vespre, almenys 20 persones van resultar ferides lleus als focs de Blanes en durant l’espectacle de la Pirotècnia Josman de Cambeo, d’Ourense. Segons indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, un possible error de càlcul de l’empresa va fer que diversos focs aquàtics arribessin a la zona de públic i afectessin 20 dels assistents. Tots ells van haver de ser atesos per ferides lleus per cremades al cos o per l’entrada de cossos estranys als ulls, tot i això, cap ha hagut de ser hospitalitzat.

Després que les xarxes socials s’hagin omplerts de comentaris i consideracions que posen en dubte la vàlua del Pla de Seguretat i Emergències de Blanes, s’ha decidit emetre un comunicat en el qual, entre altres, s’explica que estudiaran la possibilitat de desqualificar la Pirotècnia Josman.


El concurs, però, continua aquesta nit amb la Pirotècnia Valenciana, que ha estat la guanyadora de les dues últimes edicions. Demà dimarts serà el torn del debut de la francesa Mille et une Etoiles de Perpinyà. El 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici el tancarà dimecres la Pirotècnia Reyes Martí, de Borriana, qui ha guanyat diversos concursos de Focs d’Artifici arreu de l’Estat.Recordem que tots els espectacles es realitzen a partir de les 22:30h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics