URGENT

Ja s’han exhaurit les entrades dels Empestats de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Diumenge passat es van posar a disposició de tots els interessats les entrades per la nova edició dels Empestats que se celebra a Malgrat aquest 29 de juliol a partir de les 20:40h. Des de l’organització estan molt contents amb els resultats i agraeixen la gran acollida de l’activitat per part de la ciutadania. Així ho ha indicat Sònia garangou, membre de la comissió organitzadora de la representació. 

Tot i això, des de l’organització recorden que es faran algunes representacions davant de l’església de forma gratuïta per tothom qui no hagi aconseguit entrada o per qui vulgui conèixer la celebració.

Recordem que els Empestats són un grup d’actors i actrius que expliquen de manera teatralitzada una història que parteix d’un fet històricament verídic relacionat amb la pesta bubònica.Per a poder veure aquest espectacle, s’organitzen diversos grups, i es va seguint un recorregut pels espais més emblemàtics del municipi, on s’hi ha treballat per decorar la zona i recrear un ambient propi i idoni de l’època. 

Tot i no quedar entrades per la representació, Ràdio Palafolls i els Empestats s’han unit per oferir-vos un parell d’entrades per la representació. Concretament, són dues entrades conjuntes per a la representació de les 23:40h i se sortejaran al dGorra Express a partir de les 16h a Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics