Blanes reprèn el ‘Cinema als Barris’ amb la projecció gratuïta de la pel·lícula ‘Alcarràs’.

FOTO: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de la celebració de la Festa Major, Blanes recuperà demà el cinquè cicle de ‘Cinema als Barris’. La proposta de cinema a la fresca tornarà al municipi amb la projecció del film ‘Alcarràs’. El projecte consisteix en sessions cinematogràfiques gratuïtes a l’aire lliure cada dimarts. Així doncs, ‘Alcarràs’ donarà la benvinguda al mes d’agost, a partir de les 22:00 hores, al Parc de la Brisa, al barri de Montferrant.

La pel·lícula dirigida per Carla Simon l’any 2022, està rodada íntegrament en català a localitzacions reals i amb intèrprets no professionals. De fet, és la primera cinta de la història en aconseguir l’Os d’Or al Festival Internacional de Cinema de Berlín.

La pel·lícula està ambientada a la mateixa localitat del Segrià que dona nom al film i parla sobre un drama rural familiar i la desesperació de les activitats agrícoles. La història gira entorn de la família Solé, que després de vuitanta anys i tres generacions conreant a la mateixa terra, s’enfronta a una amenaça sense precedents a la qual haurà de plantar cara: l’amenaça d’instal·lar un camp de panells fotovoltaics en una parcel·la agrícola dedicada al conreu del presseguer.

De cara a les pròximes setmanes, l’Ajuntament de Blanes ja anunciat les projeccions de les pel·lícules ‘Ainbo’ i ‘Top Gun: Maverick’. La primera d’elles serà el dimarts 8 d’agost i s’allotjarà a la Plaça Ramon Casas al veïnat de Mas Cremat. En canvi, la cinta protagonitzada per Tom Cruise tindrà lloc a l’Esplanada del Port de Blanes, el 22 d’agost.

La darrera projecció del cicle ‘Cinema als Barris’ va celebrar-se l’11 de juliol, a la plaça de davant de la Biblioteca Comarcal de Blanes, amb la pel·lícula ‘Minions, l’origen de Grú’.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics