URGENT

Vichy Flock, Jader i Fernando Orellana guanyen el Concurs Mosca

Compartiu aquesta història

El passat divendres, coincidint amb la presentació del cartell i la programació oficial de la Festa Major 2023, es van donar a conèixer els guanyadors del Concurs Mosca. Enguany, els encarregats d’obrir les tres nits de concerts de les barraques seran Vichy Flock, Jader i Fernando Orellana. 

Com és habitual, els guanyadors han resultat dels tres sistemes d’eleccions de la competició: el Vot del Jurat, el Vot del Públic i el Vot d’Instagram.

Pel que fa a l’elecció realitzada pel jurat, els membres de la comissió especialitzada de l’Alter Festa han decidit que el seu seleccionat sigui la banda Vichy Flock. El trio de rapers de Sant Celoni ha aconseguit la primera posició de l’avaluació duta a terme per aquest grup d’assistents del concurs encarregats de puntuar diferents aspectes de l’1 al 9. 

D’altra banda, els guanyadors de la votació presencial han estat els quatre joves artistes palafollencs que conformen la banda de rock Jader. El públic que va assistir a la nit de concerts va apostar per la proposta energètica i juvenil de Jader. Les votacions es van efectuar a través d’una urna disposada a la barra de la Colla dels Diablesfolls. 

Finalment, el resultat del vot en línia ha proclamat a Fernando Orellana com el darrer artista que actuarà en la celebració de la Festa Major 2023. El vot online s’ha comptabilitzat a partir dels likes que han rebut els vídeos de cadascuna de les actuacions de la nit al compte d’Instagram de l’Alter Festa. L’artista lloretenc va rebre 935 m’agrades, mentre que el segon classificat va ser Jader, que ha resultat guanyador de la votació presencial. En tercera posició s’ha situat La Moska Band amb 432 m’agrades, seguit molt de prop per Supergatos amb 372. 

Així doncs, les tres propostes se sumaran a la resta d’artistes que conformen la programació musical dels concerts de l’Alter Festa. El divendres 8 de setembre, Vichy Flock encetarà la nit de música i donarà pas a Adala i Boom Boom Fighters. Pel que fa al dissabte, serà el torn de Jader que telonejarà a Karaokes Band i Loputocat; mentre que diumenge serà l’oportunitat de la música d’autor i l’estil indie de Fernando Orellana que precedirà a les actuacions de Flux i el Dj. Trapella. 

Amb tot, ja s’ha confirmat que les barraques d’enguany tornaran a celebrar-se a la Plaça Poppi on s’instal·larà un escenari. Tot i això, encara queden per confirmar els horaris de les actuacions. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics