URGENT

Malgrat fa una crida per aconseguir màquines de cosir per engegar un taller sobre costura creativa

Compartiu aquesta història

El Centre Cívic de Malgrat de Mar ha anunciat que està organitzant un nou taller de costura creativa. El projecte vol donar continuïtat a un grup de voluntàries que fa deu anys que ensenyen a cosir en un taller de Càritas al Centre Cívic del municipi.

Tal com ha apuntat el consistori malgratenc, l’objectiu de la formació és que esdevingui tant un espai d’aprenentatge i producció sostenible, com també de suport i intercanvi d’experiències entre dones amb la voluntat de crear una xarxa de cohesió i sororitat.

En aquest sentit, els assistents del taller podran portar les seves peces de roba per cosir i en el mateix taller trobaran tot el material i suport necessaris per a poder reparar les seves robes.

D’altra banda, per tal de poder posar en marxa el projecte, el Centre Cívic ha fet una crida a la ciutadania per aconseguir màquines de cosir que ja no facin servir, però que estiguin en un bon estat. Les persones interessades a cedir la seva màquina es poden posar en contacte amb el Centre Cívic a través del seu número de telèfon 93 761 98 13.

Amb tot, el projecte està previst que arrenqui de cara al pròxim mes de setembre. De fet, el consistori ha assegurat que també es disposaran de projectes de confecció comuns que tindran com a objectiu el reciclatge i la moda circular per tal de reduir residus i contaminació a la vegada que es reaprofiten i reutilitzen productes i matèria primera.

FOTO: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics