URGENT

Es presenta el cartell i el programa oficial de la Festa Major 2023

Compartiu aquesta història

Aquest migdia, l’Ajuntament de Palafolls ha donat a conèixer el cartell i el programa oficial de les activitats programades per la Festa Major 2023. Enguany, el municipi tornarà a commemorar la festivitat del 2 a l’11 setembre.

Entre les novetats hi destaca l’actuació musical de la cantant de trap en català Mushkaa, que serà l’encarregada d’obrir les nits de concerts just després del pregó de Festa Major. En aquest sentit, des de l’àrea de cultura i joventut han assenyalat que enguany han volgut preparar un programa obert a tots els col·lectius i sensibilitats del municipi.

Així ho ha explicat la regidora de Cultura, Susanna Pla, als micròfons de Ràdio Palafolls, a la roda de premsa celebrada aquest migdia al consistori i que s’ha pogut seguir en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Aquest any, els palafollencs i palafollenques podran tornar a gaudir de la trobada gegantera, un correfoc, la ruta històrica pels carrers del municipi, una exhibició de les puntaires, el retorn de les verges trobades o la jornada Castellera, entre altres activitats i actes culturals com és el cas dels tradicionals sopars a la fresca.

D’altra banda, aquest matí també s’han donat a conèixer els concerts impulsats per la comissió de l’Alter Festa, així com els guanyadors del Concurs Mosca. En aquest sentit, les tres bandes seleccionades han estat Vichy Flock, per part del vot del jurat; Jader, amb el vot presencial i Fernando Orellana, vencedor del vot en línia. Tots tres se sumaran a les ja confirmades actuacions d’Adala, Boom Boom Fighters, Karaokes Band, Lo Puto Cat, Flux, Dj Trapella i Dj Mario Otero. Tanmateix, els palafollencs també podran gaudir de l’actuació per la mainada a càrrec del grup Xiula o el tradicional concert de l’orquestra Montgrins.

El cartell ha estat dissenyat per Mercè Masferrer. | FOTO: Ajuntament de Palafolls

Pel que fa al cartell, l’encarregada de la seva elaboració ha estat la dissenyadora gràfica Mercè Masferrer. Tal com explica Susanna Pla, s’ha inspirat en el “record de les festes majors” i ha volgut reflectir “el retrobament amb tots els veïns”.

Amb tot, Ràdio Palafolls està preparant una programació especial per retransmetre els actes de la Festa Major, que es podran seguir i escoltar a través del 107.7 de l’FM o les xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics