URGENT

Malgrat de Mar anuncia el programa d’activitats de Sant Roc

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha donat a conèixer el programa d’activitats de cara a la celebració de Sant Roc 2023. La festa major començarà aquest dijous 3 d’agost i s’allargarà fins al dia 16, catorze dies en els quals s’han organitzat fins a cinquanta-sis activitats.

Les festivitats donaran el tret de sortida el pròxim dijous amb el pregó que, enguany, és a càrrec de l’Orquestra Girasol. L’acte començarà a les 22:00 hores, al Parc Francesc Macià i inclourà el tradicional ball.

Enguany, com a principal novetat destaca la Roller Disco, organitzada pel Club Esportiu Malgratenc de Patinatge Artístic, el concurs Garbinada d’Estels a càrrec de La Barretina Vermella o diversos torneigs de jocs de taula. A més, aquest any, la Tabalada i Correfocs dels Diables Ratpenatsinfernals implementa una nova dinàmica i farà dos recorreguts simultanis que acabaran a la plaça de l’Àncora.

Tanmateix, també hi haurà espai per als actes més tradicionals com la 65a Trobada de Gegants i la 24a Nit de la Sardana, que tindrà lloc el dissabte 5 d’agost; o el 44è Concurs de Pintura Ràpida i el 27è Concurs de Cocous, que es portarà a terme l’endemà.

D’altra banda, l’Ajuntament ha confirmat que disposarà de la fira durant sis dies, de l’11 al 16 d’agost. Així mateix, els dies 11 i 14 els usuaris podran gaudir de la promoció 2×1, i adquirir de dues entrades al preu d’una. Aquest any tornarà a impulsar-se la iniciativa de les dues primeres hores, de 18:00 a 20:00 hores, sense música per tal de no molestar a la mainada o persones sensibles al soroll.

Amb tot, el cartell ha estat compost per la dissenyadora gràfica Mònica Pera. Pera ha reconegut que ha aposat per donar protagonisme al color i que volia “trobar un signe d’identitat autèntic i original”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics