URGENT

Arriben les Festes Majors a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Santa Susanna ha donat a conèixer el programa oficial dels actes organitzats per la Festa Major 2023. Enguany, la celebració de la festivitat començarà el dissabte 5 d’agost i s’estendrà fins al dia 14. 

Les activitats arrencaran aquest dissabte amb el correfoc a càrrec de les Forces Infernals de Poble Nou. El recorregut arrencarà des del Parc del Colomer a partir de les 22:00 hores. Seguidament, els actes es traslladaran a la platja de les Dunes on s’instal·larà l’escenari de les ‘Barrakes’. A partir de les 23:30 tindran lloc els concerts de Boom Boom Fighters, La Banda del Coche Rojo i el Dj Jorge Peñafiel, que culminarà la nit. 

Pel que fa al dilluns, s’ha preparat una lligada popular de cintes a les 21:15 hores. L’activitat té com a objectiu preparar les cintes que serviran per a les tradicionals curses de la Festa Major. Posteriorment, a les 22:00 hores, hi haurà una sessió de Ball Folklòric a càrrec de Victor Pedrol. 

La celebració de la Festa Major es reprendrà el dijous 10 d’agost i no s’aturarà fins al dia 14. En aquest sentit, s’han programat activitats per a tots els públics durant el cap de setmana: un espectacle de màgia a càrrec del Mag Marín titulat ‘The Magic Showman’; una exhibició de circ, titulada ‘Ni cap ni peus’, a càrrec de Circ Vermut; el musical ‘Som Superherois’ de Pop x Xics o l’espectacle del còmic Joan Pera. 

El divendres tindrà lloc l’ofici solemne cantat pel Cor Parroquial i l’homenatge a la gent gran, així com una sessió de sardanes, a càrrec de la cobla orquestra Montgrins, i el concert i ball de Festa Major, que se celebrarà a l’aparcament del Local Social. 

En canvi, dissabte es portarà a terme la tradicional Cursa de Cintes Infantils que començarà a les 10:00 hores a la Plaça Catalunya. Enguany, els joves participaran en dues tongades, una primera per als menors de vuit anys i una altra per als joves de fins a catorze anys. En canvi, a la tarda tindrà lloc la XXIII Trobada Gegantera, la Cercavila de Gegants i la Diada Castellera, amb la colla castellera de l’Alt Maresme. 

Els actes continuaran diumenge amb la Trobada de Puntaires, un Escape Room i un espectacle itinerant de Festa Major. A més a més, també tindrà lloc a la Cursa de Cintes per Adults, a partir de les 18:00 hores a la Plaça Catalunya. 

Finalment, dilluns clouran les activitats. Al matí s’ha programat una Masterclass de zumba i una sessió de caiac i pàdel surf a la Base Nàutica. Entrada la tarda es portarà a terme el darrer espectacle, titulat ‘Secrets’, a càrrec de Tombs Creatius. La Festa Major s’acomiadarà amb un Gran Castell de Focs d’Artifici de la mà de la pirotècnia Igual i el concert del grup Apache, ambdós a la platja de les Dunes. 

L’Ajuntament de Santa Susanna ha recordat que per a la majoria d’actes de la Festa Major serà obligatori adquirir entrades anticipades, ja disponibles a la plataforma d’Entrapolis. Per a més informació sobre les activitats, podeu consultar el cartell i la programació oficial a les xarxes socials del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics