S’enllesteix el Circuit de Salut de la Tordera

FOTO: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea d’Urbanisme i Medi Ambient de Palafolls ha anunciat la finalització de l’arranjament i recondicionament del camí paral·lel al riu Tordera entre el Pla de la Sorra i el Camp de Vol.  El projecte s’emmarca dins la subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC), i ha tingut un cost de 55.917 euros. 

L’objectiu de l’actuació era crear un circuit circular amb arribada i sortida des del camp de futbol, amb una extensió aproximada d’uns 3 quilòmetres i convertir-lo en una zona d’esport, salut i esbarjo. De fet, ja era un tram que molta gent acostumava a fer servir de forma esportiva: caminant, corrent o passejant al gos.  

Així doncs, les actuacions s’han centrat a acabar de recondicionar el tram que enllaça el Pla de la Sorra amb el camp de vol. Una zona que estava en un estat deficient, especialment arran del temporal glòria. Amb les actuacions dutes a terme no només s’ha aconseguit millorar les condicions del tram sinó que també s’hi han instal·lat diversos elements de mobiliari urbà. 

De fet, un altre dels objectius era poder afavorir a tota la zona agrícola afegint diferents elements de senyalització per donar a conèixer i reivindicar el patrimoni agrari i ambiental del Pla de la Ginesta i el riu Tordera. Aleix Freixa és regidor de Medi Ambient. 

Freixa també ha assenyalat que de cara a l’any vinent es volen plantejar la plantació de més arbres i de vegetació de ribera per fer ombreig i millorar la zona a escala ambiental per aconseguir una vegetació més autòctona, que a hores d’ara, és una zona on només es troba canya. 

Des de l’Àrea d’Urbanisme i de Medi Ambient, es va preveure una primera fase d’actuacions que comportava l’execució de 3 subprojectes diferents, que conformaven un únic projecte comú. A aquesta actuació d’arranjament del camí paral·lel al riu s’hi ha de sumir les obres de millora de la Protectora Municipal i el condicionament de l’espai a tocar del camp de futbol.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics