Palafolls constata una lleugera baixada de l’atur en el mes de juliol 

Compartiu aquesta història

L’atur ha baixat lleugerament al nostre municipi en el mes de juliol, després del repunt viscut al mes de juny. D’acord amb el darrer informe de l’Observatori del Treball de la Generalitat, la taxa d’atur a Palafolls se situa en el 8,52%, que equival a una disminució del 0,29% respecte al passat mes de juny. 

FONT: Elaboració pròpia

Tot i això, a Palafolls hi ha cinc persones més sense feina apuntades a les oficines de treball, d’un total de 441 persones aturades actualment. Tal com ha apuntat el Govern de la Generalitat, aquest increment podria respondre a l’increment dels acomiadaments de docents i monitors de casals. 

Tot i l’augment, la xifra de parats registrat és la més baixa des del juliol de 2008, en què es van comptabilitzar 440 persones sense feina, una menys que aquest juliol. 

Pel que fa a escala comarcal, la taxa d’aturats al Maresme se situa en el 9,06%, amb un total de 20.330 aturats, 207 més que en el mes de juny. Quant als nostres municipis veïns, Tordera es manté amb 1.007 aturats (-6), Malgrat de Mar puja a 772 (+7), Pineda de Mar baixa fins a 1.514 (-10) i Santa Susanna es torna a mantenir amb 130 persones sense feina (-1).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.