Comença el compte enrere per a la Festa Major de Pineda de Mar 

FOTO: Ajuntament de Pineda de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat divendres, la Primera Tinenta d’alcalde, Sílvia Biosca, i la Quarta Tinenta d’Alcalde i Regidora de Cultura, Verònica Rebollo van presentar el cartell i la programació oficial de la Festa Major 2023. 

L’acte va tenir lloc a la Fundació Tharrats i va coincidir amb la inauguració de l’exposició “Cartells de Pineda de Mar” a càrrec de Josep Perpiñà, artista que ha cedit, de forma altruista, la imatge que s’ha convertit en el cartell de la Festa Major 2023. 

Enguany la festivitat tindrà una durada de cinc dies, entre el divendres 25 i el dimarts 29 d’agost. Així doncs, les Ofrenes de les Entitats al Sant Patró per demanar bons auguris, a l’Església parroquial de Santa Maria, seran el tret de sortida de les celebracions. 

Seguidament, tindrà lloc la Repicada de Campanes i l’Encesa del Campanar que marcarà l’inici de la Batucada, a càrrec de Diabolus Musicae que marxaran en direcció a plaça Catalunya on està previst que continuïn les activitats de la jornada. 

Com cada any, l’Ajuntament i les entitats del poble han preparat cinc jornades repletes d’esdeveniments adreçats a tots els públics, com és el cas de la tradicional Tirada de l’Art de Pesca, la Trobada de Gegants o la Cercavila Gegantera, entre moltes altres activitats adreçades tant a la mainada com per als més grans. 

Quant als espectacles musicals, la principal novetat és el canvi d’ubicació de les Barraques. Enguany, els concerts s’allotjaran a la pista del Carme, en comptes de la platja dels Pins. Divendres actuaran les bandes Arc de Triomf i Doctor Prats. En canvi, dissabte serà el torn d’Escala de Caixes i Tindercat amb la Tinderband. Finalment, diumenge s’ha programat l’actuació de Block Party i de música DJ per acomiadar la nit. 

Per a més informació sobre el cartell o la programació oficial completa, així com el calendari i l’horari de les activitats previstes podeu consultar la seu electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics