URGENT

Santa Susanna instal·larà 1.080 llums LED i assolirà el 74,2% de l’enllumenat públic amb aquesta tecnologia

Compartiu aquesta història

La recentment creada àrea de Sostenibilitat i Innovació de l’Ajuntament de Santa Susanna ha estrenat les seves polítiques després d’anunciar el projecte per substituir fins a 1.080 lluminàries actuals per unes amb tecnologia LED que permetran reduir el consum notablement a banda de millorar la qualitat lumínica. L’objectiu de la iniciativa és fer un pas endavant en l’aposta per les tecnologies netes i sostenibles. 

Les obres s’emmarquen en la segona fase de remodelació de l’enllumenat públic de Santa Susanna i tindran lloc durant el pròxim mes de setembre. Un cop finalitzi aquesta segona fase, el municipi assolirà el 74,2% de l’enllumenat públic amb aquesta tecnologia. 

En total, s’ha aprovat una inversió per valor de 600.000 € cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). L’actuació s’emmarca en el projecte acollit a la línia d’ajuts per una Economia Baixa en Carboni, sota el lema “Una manera de fer Europa”, i que finançarà el 50% del projecte (300.000 €). 

El programa és gestionat per l’Institut per a la Diversificació i aEstalvi de l’Energia (IDAE) amb l’objectiu d’aconseguir una economia més neta i sostenible.

L’actuació permetrà al govern municipal de Santa Susanna, liderat per Joan Campolier, fer una passa endavant en la seva política d’apostar per la sostenibilitat i l’ús de les tecnologies netes, després d’haver inaugurat una nova regidoria dedicada a la Sostenibilitat i la Innovació.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics