URGENT

La manca d’efectius obliga a la Policia Local a recolzar-se en els Mossos

Les baixes i les vacances dels agents han deixat només un agent a la nit
Compartiu aquesta història

El gran nombre de baixes al cos local de seguretat, sumat a les vacances d’alguns dels agents, ha deixat el cos sense efectius per complir el servei habitual.

Aquest fet ha obligat a reduir al mínim els equips de nit del cos local, que necessita del suport dels Mossos d’Esquadra per a la realització dels serveis.

Aquesta circunstància, que és puntual, ha modificat els horaris dels agents actius per concentrar-se durant el dia i, a la nit, almenys un agent manté operativa la caserna, però gestiona les urgència a través de la policia de la Generalitat.

D’aquesta manera, tot i la contingència actual, el telèfon de la policia local continua actiu tot i que els serveis es deriven a través del 112.

Segons han explicat fonts de l’Ajuntament, aquesta circunstància, que es produeix únicament de dillluns a dijous, s’ha allargat durant una setmana i encara faltaran alguns dies en els que només un agent estarà de servei al torn de nit.

Aquest fet ha estat criticat per l’oposició. El PSC ha emès ja un comunicat en el que convida al govern a solucionar aquesta situació que creuen que podria generar un problema més greu.

Segons ha sabut aquesta emissora, el govern municipal ultima la creació d’un nou procés selectiu per estabilitzar tres noves places de policia i crear una borsa d’agents que permeti cobrir més fàcilment baixes com les que actualment afecten al servei al cos local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics