URGENT

Dos detinguts per agredir un policia fora de servei

Compartiu aquesta història

Un agent de la Policia Local de Palafolls és de baixa després de ser agredit dimarts de la passada setmana quan intentava evitar una acolorada baralla a la via pública.

Els fets es remunten a la matinada de dimarts passat, 15 d’agost, a tres quarts de sis del matí,  quan l’agent anava cap a la comissaria de policia per iniciar el seu torn de matí. En arribar als semàfors d’entrada al poble, l’agent va veure com un home i una dona estaven fora del vehicle i discutint acaloradament en una de les illes dels semàfors.

El policia va decidir baixar del seu vehicle i després d’identificar-se com a Policia Local, va intentar separar les dues persones quan va detectar l’intent d’agressió cap a la dona. Va ser llavors quan els dos agressors van començar a donar  cops de peu i de puny al policia.

Testimonis dels fets van trucar a la Policia Local i una patrulla va dirigir-se fins l’entrada del municipi on van poder reduir els dos agressors, un home i una dona. Els dos van ser detinguts per un delicte d’atemptat a l’autoritat  i lesions  i van ser posats a disposició dels Mossos d’Esquadra, que són els que van acabar de posar a disposició judicial als dos detinguts. Segons ha sabut aquesta emissora els dos detinguts ja havien protagonitzat altres aldarulls el dia anterior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics