URGENT

Mas Reixac estrena una nova zona d’estacionaments al costat de la N-II

Compartiu aquesta història

Des del passat mes de juny, els residents i els visitants de Mas Reixac poden aparcar a l’espai que l’ajuntament ha habilitat davant de la carretera N-II. Concretament, s’hi han creat 40 places d’aparcament gratuït aquesta zona de Palafolls.

Ara, però, s’hi han incorporat diversos elements de seguretat per delimitar les places d’aparcament i evitar les incorporacions directes des de la carretera. I, és que, aquests mesos s’ha detectat com alguns conductors s’hi incorporaven directament de forma que es posava en perill la circulació de la resta de vehicles.

Els elements que s’hi han instal·lat evitaran qualsevol infracció vial que suposi un perill per la seguretat dels conductors i els seus acompanyants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics