URGENT

Francesc Alemany respondrà les consultes dels palafollencs per WhatsApp

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha obert una línea telefònica perquè la ciutadania pugui fer arribar els seus suggeriments, consultes i propostes de forma directa a través de WhatsApp. 

Amb aquesta nova iniciativa es busca una comunicació fluida i ràpida entre l’Ajuntament i la ciutadania, sense deixar de banda els canals oficials i administratius, com són les instàncies. L’alcalde indica que aquesta nova via comunicativa permetrà, també, adaptar-se a les dinàmiques de la població. 

Tothom qui vulgui posar-se en contacte amb l’alcalde ho podrà fer al número de telèfon 674 900 935. Tot i que no serà sempre ell mateix qui respongui els missatges que arribin, Alemany indica que estarà informat en tot moment de quines són les preocupacions dels palafollencs que les comuniquin per aquest nou canal. 

Aquest nou servei està actiu des d’ahir mateix i ja ha rebut més d’una dotzena de comunicacions per part dels palafollencs. La majoria, segons diu, són constatacions d’aspectes que no s’acaben d’entendre o dubtes sobre algunes accions de govern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics