La Corporació de Salut del Maresme i la Selva impulsa un nou taller d’alimentació a l’ABS Malgrat-Palafolls

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dins el programa per la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de malalties a l’atenció primària, la Corporació de Salut proposa el taller ‘Petits Canvis poden marcar una gran diferència’.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva busquen impulsar hàbits de vida saludable amb l’augment de les dades d’obesitat al món. Per aconseguir-ho, han organitzat diverses sessions relacionades amb aquesta qüestió. La primera d’elles començarà el 3 d’octubre amb la presentació del taller i les següents la seguiran durant tot els mesos d’octubre, novembre, desembre i gener. L’objectiu principal d’aquestes trobades grupals és enriquir els coneixements de la població entorn a un estil de vida saludable, incrementar la sensació de pertinença a un grup i millorar la qualitat de vida dels participants.

Les sessions estan dirigides a persones entre 35 i 65 anys i es duran a terme els dimarts a partir de les 15:30h i fins a les 17h a l’Escola d’Adults de Malgrat de Mar. Tothom interessat en participar-hi ja es pot apuntar. Per fer-ho, ha d’omplir la butlleta que trobarà al taulell del CAP de Malgrat de Mar i entregar-la en el mateix centre de salut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics