URGENT

Instal·len petits contenidors reciclats com a papereres al Polígon d’en Puigvert

Compartiu aquesta història

Fa temps que el consistori busca alguna solució que permeti mantenir nets els vorals de la principal via del Polígon d’en Puigvert.

La gran quantitat de camioners que pernocten a les cabines i que, per tant, preparen els seus àpats al voral del vial fa sovint s’acumulin moltes deixalles en aquest sector industrial de Palafolls.

L’any passat es va optar per penjar bosses d’escombraries a la majoria de fanals per tal de facilitar punts de recollida de deixalles en el tram de màxima concentració de camions.

Darrerament, el servei de neteja viària de Palafolls ha substituït aquestes bosses penjades dels fanals per  petits contenidors que ajuden a millorar el servei i a mantenir més endreçat l’espai.

De tota manera, els contenidors que s’han instal·lat són reciclats d’altres poblacions. Segons ha constatat aquesta emissora, els contenidors instal·lats són els que s’usaven per recollir la fracció orgànica a Maçanet de la Selva. De fet en la majoria d’elements encara es manté la inscripció que indica la seva antiga funció.

En aquesta zona industrial hi ha habilitada una illa de reciclatge completa, en el vial entre la logística de Bershka i Mas Reixac i dos contenidors en el vial principal; un d’envasos i l’altre de fracció resta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics