URGENT

La 12a Nocturna bat xifres històriques amb quasi 2.000 dorsals venuts

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte arriba una nova edició de la caminada Nocturna de Malgrat de Mar en benefici de la Fundació Amics Joan Petit. Concretament, arriba a la seva 12a edició amb xifres històriques. Segons indiquen els organitzadors, enguany han posat 2.000 dorsals a la venda i ja estan quasi tots exhaurits. Tot i això, detallen que no hi haurà 2.000 persones fent la caminada. D’aquestes, una part participarà, però una altra només ha comprat els dorsals per col·laborar amb la causa. 

Pel que fa a la realització de la caminada, el tret de sortida serà a les 21:00 hores a la Pista Polivalent de Malgrat, i farà un recorregut circular de 7 quilòmetres, adaptat per tot tipus de participants i, també, per qui vulgui anar acompanyat per la seva mascota. En aquest sentit, i a la vista que molts dels participants venien acompanyats dels seus gossos, l’organització també ha posat a la venda mocadors perquè els llueixin mentre acompanyen als seus amos. En total, hi havia disponibles un centenar i ja s’han venut quasi una vuitantena. 

Tothom qui vulgui participar, encara és a temps. Tot i que queden pocs dorsals, els organitzadors expliquen que encara es poden aconseguir alguns al Cafè de Palafolls i a la botiga Teixits Viñas de Malgrat. Quant als preus per col·laborar, recordem que la inscripció a la caminada contra el càncer infantil té un cost simbòlic de 8 euros per persona i de 3 euros per mascota, ambdues inclouen una samarreta i un mocador, respectivament. 

La darrera edició de la Caminada Solidària va aplegar més d’un miler de persones i va assolir una recaptació de 14.014 euros, que van ser donats íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, per a la recerca de dos projectes d’investigació en tumors infantils, liderats per equips mèdics de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics