URGENT

Rescaten una dona de 86 anys en un incendi a Blanes

Compartiu aquesta història

El dijous passat al matí, els cossos de seguretat i d’emergències a Blanes van rescatar una dona de 86 anys que estava atrapada en el seu immoble. Poc després de les 10h, diversos veïns van alertar la Policia Local d’un incendi prop de l’Avinguda Joan Carles I de Blanes. 

Immediatament, diversos agents i el cap de Protecció Civil van traslladar-se a l’edifici on hi havia el foc. Quan van entrar dins l’immoble, es van trobar la seva inquilina, una dona de 86 anys, refugiada al passadís mentre els veïns intentaven ajudar-la a sortir. Mentrestant, altres veïns intentaven apagar el foc, sense èxit, amb un extintor.

Segons indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, a conseqüència de l’incendi, que es va originar mentre la dona cuinava, la cuina va quedar molt afectada, però en canvi la resta del pis només va patir els efectes del fum en algunes parts.

D’altra banda, fins al lloc es va traslladar una ambulància del SEM per atendre la dona qui tenia una crisi d’angoixa provocada per l’estrès de la situació. Malgrat el seu estat, però, no va requerir ser traslladada posteriorment a cap centre sanitari. 

L’actuació va donar-se per conclosa pocs minuts després de les 11h. En l’operatiu de l’emergència van intervenir un total de 10 dotacions: tres patrulles de la Policia Local i una de Protecció Civil de Blanes, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i 1 ambulància del SEM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics