URGENT

Sant Genís de Palafolls està de celebració

Compartiu aquesta història

Un any més, Sant Genís de Palafolls està de celebració. I, és que, aquest cap de setmana es commemora la Festa Major en honor al patró que dona nom al municipi.  

Un any més, l’Associació de veïns del poble de Sant Genís de Palafolls, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han preparat un seguit d’activitats per honorar el seu sant, com cada 25 d’agost. Enguany, els actes comencen aquesta tarda amb la presentació del llibre ‘60 ermites del Montnegre i el Corredor’ de Dani Rangil i Joan Ferrera, càrrec de Xavier Salicrú.

Demà, dia de Sant Genís, els actes començaran a les 12:30h amb l’Ofici Solemne a l’església. El seguiran l’actuació de la Coral Palatiolo i la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls. A la tarda, concretament a les 20h, serà el torn de gaudir de les havaneres amb rom cremat amb Les Anxovetes.


Dissabte, l’encarregat d’obrir els actes de la jornada serà l’espectacle infantil ‘Bufa i Rebufa’ a partir de les 17h. Més tard, a les 18:30h, hi haurà una xocolatada i a les 21h donaran el punt final a la celebració el sopar popular i el ball amb el grup Blue Moon. En aquest cas, el sopar està subjecte a la compra d’entrades que es podia fer fins a principis d’aquesta setmana. Per a més informació, es pot contactar amb l’entitat a través del número de telèfon 638 95 45 57.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics