URGENT

La pluja no ha evitat que Malgrat s’ompli de llibres i literatura durant el cap de setmana

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, els carrers de Malgrat de Mar s’han omplert de literatura amb la celebració de la segona edició del festival Vila del Llibre. Enguany, la pluja ha fet modificar algunes de les activitats, tot i això, ha estat un gran èxit 

Des de l’organització fan una bona valoració de la celebració. Assumpta Mercader, comissària del festival ha explicat als micròfons de Ràdio Palafolls, que, tot i la pluja, a gairebé tots els actes hi havia molta gent participant-hi. 

Tot i que la pluja tampoc permet fer valoracions de quines han estat les activitats amb més afluència de públic, Mercader ha volgut destacar la bona acollida, en general, que ha tingut un any més aquest acte. A més, ha avançat que ara cal valorar la feina feta aquest any i seguir endavant amb iniciatives culturals com ho és ser Vila del Llibre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics