URGENT

La Colla Gegantera de Palafolls es prepara per la Festa Major

Compartiu aquesta història

Aquest proper cap de setmana la Colla Gegantera de Palafolls dona el tret de sortida als actes que ha preparat per celebrar la Festa Major de les Verges Trobades. Tot i que estaran presents en la majoria d’activitats que es realitzin a Palafolls, la colla serà la protagonista en tres actes diferents. El primer d’ells es farà aquest dissabte al matí amb el taller de gegants al Parc Joaquim Ruyra, a partir de les 11h. 

A la tarda serà el torn de la Trobada Gegantera i la Cercavila. En aquesta ocasió, tal com indica Mireia Pujol, cap de colla de Palafolls, comptaran amb la presència de les colles de Premià, Calella, Llavaneres, Santa Maria de Palautordera i Hostalric. Tampoc no faltarà el ball dels gegantons.

A més, explica que si tot va bé, també recuperaran la polca que van celebrar l’any passat perquè tothom s’animi a ballar-la.  A banda de les activitats d’aquest dissabte, la setmana vinent els geganters també seran els encarregats del Correjocs, una activitats semblant al correbars, però pels més petits de la casa. Així ho ha avançat Pujol.

Les inscripcions per aquesta última activitat són gratuïtes i limitades. Tothom interessat en participar-hi ha d’apuntar-se a partir de dilluns dia 4 i fins al proper dia 6 a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics